TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Tobacco Trail 2012, 308km

Pakollinen 6h paussi Saivomuotkassa. Kärki on jo matkalla takaisin Översopperoon. Juho Ylipiessa oli ainoa suomalainen osallistuja.Kennel Nymånen'sin puhdas siperianhusky-koiravaljakko musherina Birgitta Sandin, Petran isän kasvattaja.

Birgittalla oli ollut huonoa onnea. Hän oli Översopperossa kääntynyt väärällä uralle ja menetti monta tuntia siinä hässäkässä. Viime yönä tuli tuiskuttaen 20cm lunta ja sitä tulee vieläkin. Keli on siis aivan kauhea, raskas ja haastava sekä musherille että koirille.


Kuten alla olevista tuloksista näkee, keli on ollut raskas, yli puolet keskeytti avoimessa luokassa ja yksi yhdeksästä pääsi perille LDL A-luokassa.

                                                                          LDU A
Milos Gonda voitti
kakkonen Jonny Nääs
kolmonen Michael Jeckel
nelonen Kent Gjöran Svedsen
vitonen Tom Frodo Johansen

Benkku keskytti Saivomuotkaan.
loput  6 valjakkoa keskeytti Översopperoon.

 
                                                                      LDL A
                                                                  1. Roger Kemi
8 valjakkoa keskeytti

-Milla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti