TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
torstai 16. helmikuuta 2012

Koirat ulkoilee

Yritin laiskana ihmisenä lähteä kelkalla koiria juoksuttamaan jäälle, mutta koirat päätti jumittaa isännän verkkoavantojen läheisyyteen. Tokihan koirat löysi sieltä herkkuja, haukiherkkuja. Eli eipäs ihme, ettei juoksulenkki kiinnostanut.

 Koirareen "hyökättyä" kimpuuni ja iskettyä voimalla sääreeni, olen ollu viikon saikulla ja liikuntakiellossa. Jalka ei murtunut, mutta isku oli sen verran kova, että viikko iskun jälkeen jalka otti ja päätti turvota  ja tulehtua uudelleen. En tietenkään heti jääny saikulle, ku pystyin kävelemään. Turvotus ja kipu oli sen tasosta, että oli pakko hakeutua päivystykseen, vaikka tapahtuneesta oli jo viikko. Ehkä se ei kestäny rasitusta ja siksi oireet tuli hiukan jälkijunassa.  No mie en ymmärrä tuota ihmisen anatomiaa niin hyvin.-Milla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti