TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
lauantai 25. helmikuuta 2012

Safarikuvia


Taas on viikko vierähtänyt. Se tuli tietenki vietettyä aika tiiviisti reen jalkaksilla. Ohessa muutamia kuvia. Valjakkokuvat on tietenki kaikki takaapäin, kun en viitti turistia kuvata. Kaikilta pitäs olla lupa kuvan julkaisemiseen ja siihen en viitti alkaa. Ilmoja on ollut kaikenlaista. Ehkä rankin viikko kelien suhteen koko talvena. Maanantaina oli niiiiiin pehmeää. Toiset sano, että tiistai oli pahin, mutta minusta se maanantai oli pahin. Loppuviikosta tuli sitten ne pakkaset.

Bieggalla oli tänään ensiesiintyminen Tornion näyttelyssä. Kehäjännityksestä johtuen EH tipahti H:ksi. No selittely pahentaa asiaan. Taas oli kuulemma ollut tosi kylmä. Tapio Kakko oli tuomarina.

-Milla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti