TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Eläinlääkärissä

Kävin Saltin ja Tuiskun kans eilen eläinlääkärissä. Saltti sai rokotuksensa ja Tuiskua tutkittiin paremmin. Tuisku yskii ja  oireet on samanlaiset ku Samaanilla eli vettä keuhkoissa. Sydän oli pojalla kuuntelemalla kunnossa, mutta silti lähdemme Pelloon kuvauksiin. Siellähän se Samaaninki sydämen tila selvisi. Annan ensin matokuurin, koska madotkin voi aiheuttaa kummaa kakomista. Tuiskun kuulo on myös heikentynyt hiljalleen ja nyt tilanne on se, ettei se paljoa kuule. Eläinlääkärin kuulokokeisiin ei reagoinut mitenkään. Vieraat saavat tulla meille rauhassa ja herra ei huomaa ollenkaan. Niin se tulee vanhuus meänki Tuiskulle. Meillä on siis kaksi melkein kuuroa koiraa talossa. Täällä opetellaan koiraviitomakieltä. Ulkona on ihan turha huudella Tuiskulle ja Samaanille. Huomio on kiinnitettävä muutoin.
-Milla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti