TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
maanantai 19. joulukuuta 2011

Tulevaisuuden suunitelmia

Kattelin jo ensi vuoden näyttelyitä. Biegga avaa näyttely uransa luultavasti Torniossa 25.2. Siellä on tuomarina lapinkoirille Tapio Kakko. Huskeille on tosi vähän näyttelyitä tässä 500km etäisyydellä. Sen kauemmaksi en lähe. Ihan pakko on ilmoittaa molemmat siperialaiset Posiolle 5.5. Tuomarina siellä on Esko Nummijärvi. Aika on hiukan huono. Juuri safarikausi ohi ja näyttelyharjoituksia tuskin on tehty, mutta sinne mennään. 31.3. olis Kemijärvellä myös siperialaisille näyttely, mutta tuomari on mulle outo ja kesken safarikauden tuskin sinne lähden. Jos menen, niin takaisin tarhalle en enää sinä keväänä voisi koiria viedä. Kennelyskävaara olis liian suuri ja parin viikon karanteenin jälkeen loppuis jo sesonkikin.

Näyttelysäännöt muuttuvat taas vuoden vaihteessa. Luin uudesta koiramme lehdestä, että muovivärinauhoja ei enää jaeta vaan toimitsija näyttaa isoa väriplakaattia. Toisaalta hyvä, niin kaikki näkee minkä värin koira sai. Nyt myös EHn saaneet voivat sijoittua jos ERIn saaneita ei ole neljää. Oli niitä muitakin muutoksia, mutta nuo nyt oli ne tärkeimmät.

-Milla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti