TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Hankintoja

Tilasin autoon uuden koiranhäkin. Semmosen mihin mahtuu kaksi koiraa. www.zooplus.fi  sivuilta tilasin trixie-tupla häkin. Se oli alennuksessa ja kuluineen maksoi vain reilut 70e. Mulla on savicin häkki autoon, mutta sinne mahtuu vain yksi koira ja peräkonttiin jää sivuille tyhjää tilaa. Tyhjä tila on kuitenkin liian pieni koirille. Nyt ne kolot on täytetty häkillä. Tuosta häkistä voi ottaa väliseinän pois. Niin koirilla on enemmän tilaa. Häkki on sopiva kahelle lapinkoiralle tai yhelle Samaanin kokoiselle huskylle. Saqvicin häkin voin myydä pois jos joku tarvii...
Matkahuoltoon tuli myös kauan odotettu paketti. Tilasin nimittäin jo Kiirunan reissulta Ingalle pinkit vetoliinat. Nyt ne tuli ja on hienot. Inga saa testata niitä sitten hiihtolomalla, kun hän lähtee viiden päivän huskysafarille.Tuisku liukastelee Kangosjärven jäällä. Tänään onneksi satoi hiukan lunta.

Saltti syö hauki saalistaan.
-Milla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti