TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
tiistai 27. joulukuuta 2011

Kaamos taittuu valosampaan

Tässä meän Tuiskusta maalattu taulu, jonka on siis tehnyt Heini Seppä kynäruiskulla. Se meni lahjaksi, eikä korista valitettavasti meän pirttiä. Minusta taulu on hieno ja aidonnäköinen, ihan kuin valokuva. Tuisku näyttää kuvassa niin nuorelta ja virkeältä.Päivällä on jo aika valosaa, mutta maisema on vielä ihanan sininen. Pakkastakin tänään oli jopa parikymmentä astetta. Lunta sais tulla lisää. Huomenna starttaan ensimmäiselle yön yli retkelle. Otan sieltä valokuvia jos ei ole liian kylmä. Tämän tytön sormet ei pakkasella pelaa. Joulu meni rauhallisesti ja uutta vuotta ootellessa.


Joulupukilla oli taas kaatunut reki järvelle ja lahjat olivat levinneet pitkin järveä. Onneksi pukki ilmoitti asiasta ja tiesimme lähteä hakemaan paketteja jäältä. Sieltähän löytyi monta säkkiä lahjoja. Jopa koirat olivat olleet kilttejä ja saivat oman lahjasäkin.
-Milla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti