TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Paranemaan päin

Nyt nesteytyksen ja antibioottien ansiosta Nanuqin vatsa on hiukan rauhoittunut. Sainkin eläinlääkärin tänään kiinni ja olin ihan oikein hoitanut koiraa. Tavallista ärhäkämpi vatsapöpö oli diagnoosi. Ruoka ei maistu vieläkään, mutta ripulia ei ole tullut kuin kerran tänä aamuna ja väri oli muutunut jo ruskeaksi. Vihertävä värihän kertoo pahasta suolistotulehduksesta ja semmostahan Nanuqilla tuli. Kyllä tämä taas tästä. Lattiat tuli pestyä ja muutama matto. Ja saihan Nanuq olla kotona tai saa olla vielä viikonlopun yli.
-Milla-

2 kommenttia:

  1. Voi, miten huono tuuri on käynyt, kun tuollainen pöpö on päässyt kylään :/ Onneksi pahin alkaa kuitenkin olla ohi, paranemisia Nanuqille ja jaksamista emännälle!

    VastaaPoista
  2. Nyt on jo Nanuq elävien kirjoissa. Ruokakin maistuu. Kyllä se tästä. Ensi viikolla jatkuu työt, viikonlopun se saa vielä levätä kotona.

    VastaaPoista