TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.








maanantai 28. helmikuuta 2011

Saikut jatkuu

Nanuq on vieläkin ripulissa, mutta nyt maistuu jo ruoka. Antibioottikuuri jatkuu. Lapsetkin on vielä saikulla. Vähä meillä on lastenhoito-ongelmia, kun molempien pitäs olla yhtäaikaa mettässä. Kiireisin sesonki meneillään ja tietenki lapset kipeinä. To-pe on tiukkaa ja Nanuq täytyy olla jo sillon juoksukunnossa tai muuten tulee ongelmia. Petra on muuten avannut johtajakoirauransa. Viikonlopun safarilla neiti joutu/pääsi turistille johtajakoiraksi ja hienostihan tuo juoksi. Paussillakin ootti rauhallisesti ja piti liinat suorina. No oli sillä vieruskaverillakin osuutensa, mutta kyllä Peetakin osasi.
-Milla-

"Kun olet tehnyt parhaasi, voit odotella tuloksia kaikessa rauhassa."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti