TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
tiistai 22. helmikuuta 2011

Nanuq kotiin

Otin Nanuqin eilen kotiin, kun sillä on paha ripuli ja se oksentaa kolmatta päivää. Ruokakaan ei ole maistunu. Kohta lähtee neljäs annos canikuuria, eikä oireet ole hellittäny. Soitan eläinlääkärille kunhan päivä valkenee ja tippaanhan herra joutuu. Herra on aika kuivunu. Ongelmana vain on se, etten mie oikeastaan pääse mihinkään, ku molemmat lapset ovat kuumeessa ja isäntä safarilla. Kolariin asti pitäs sitten ajella tai jopa Pelloon. Hetan eläinlääkäri on koulutuksessa tämän viikon. No katotaan kuinka käy. Saltti ei muuten ole käyny Nanuqiin kiinni. Komentamalla olen saanu murinat pois. Yes!

http://www.pirena.com/eng/index.asp käykäähän kurkkaamassa kilpailuvideoita. Klikkaa images ja sieltä videot. Aika hurjia mäkiä ja kurveja. Petran isä ja äiti juoksivat kolmanneksi siperialaisvaljakoista. Alluille jäivät tietenki aika paljon loppuajoissa.
-Milla

"Sinä saat tavoitella unelmaasi.
Sinulla on lupa nauraa ja pitää hauskaa.
Sinä saat pitää siitä mistä pidät ja
olla pitämättä siitä mistä et pidä, siitä riippumatta,
kuinka monta ihmistä on kanssasi eri mieltä.
Sinä saat varata aikaa itsellesi,
vaikka sinun olisi tehtävä kovastikin työtä sen vuoksi.
Sinä saat olla luova. Sinulla saa olla huono päivä.
Sinä saat, sinun ehkä jopa pitääkin, tehdä virheitä.
Sinä saat muuttaa mieltäsi.
Sinä saat olla tietämättä kaikkia vastauksia."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti