TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
lauantai 13. marraskuuta 2010

Yskää...

Tuisku on innoissaa. Kelkkailukausi on avattu.Nyt yskii Tuiskukin. Kaksi viikkoa Saltin jälkeen alkoi Tuiskun niiskutus. Nyt seuraan tarviiko lääkekuurin vai meneekö ittestään ohi. Saltti yskii vielä satunnaisesti. Samaanin lääkitystä minun täytyi nostaa taas normaalille tasolle eli yksi tabletti kaksi kertaa päivässä. Sen oireet pysyvät kahella tabletilla pois. On tämä yhtä lääkesouvia. Samaanin jouvun varmaan viemään pikkuleikolle eläinlääkäriin kun sen silmäluomeen on kasvanut häiritsevä luomi tai kasvain. Salttia tuo luomi eniten häiritsee ja se nuolee Sampan silmää, jos en ole koko ajan kieltämässä. Silmän ympärys onkin jo ihan punainen nuolemisesta. Koiratarhalla Peetan ja Nanuqin treenit ovat jo siirtyneet rekitreeneihin eli matka on jo 17km. Ohessa kuva Petran rekiretkestä. Peeta juoksee takana oikealla.
Mukavaa viikonloppua, itse parantelen oloa... oksennustauti iski eilen.
-Milla-
"Kynttilän valo ei himmene, jos liekillä sytyttää toisenkin kynttilän."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti