TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.








maanantai 1. marraskuuta 2010

Lääkekuurit

Saltin yskä pahenee lääkekuurista huolimatta. Mikäköhän sillä oikein on? Samaaninkaan annostusta en ole päässy pienentämään vaikka parin päivän päästä lääkkeen aloituksesta olisi ollut mahdollista pienentää annostusta. Oireet vain eivät ole parantuneet. Samaanin oireet ymmärrän ku se on jo niin vanha, mutta tuo Saltti hiukan mietityttää. Perjantaina, ainoan vapaapäiväni, olen Rovaniemellä, joten ei tässä oikein eläinlääkäriinkään ehi. Toivottavasti lääkäriä ei tarvittas ja oireet paranee ajan kanssa.

Petra ja Nanuq juoksevat jo 9km. Reitti on jänkkäkohista sen verran kovettunu, että nyt pääsee jo pitemmälle. Petra on jo rauhoittunu steikkarissa. Ehkä sitä vaatii omalta koiralta enemmän käytöstapoja. Kyllä Peetasta kelpo koira tulee. Se ei ainakaan ole ihan nässö vaan pitää huolen esim. ruokakupistaan.
-Milla-

"Unohda pilviset päivät, mutta älä aurinkoisia tunteja.
Unohda ikävät hetket, mutta älä hetkiä voitettuja.
Unohda virheet, joita ei voi korjata, mutta älä erehdysten tuomaa oppia.
Unohda epäonni, joka täytyy kohdata, mutta älä aikaa, jolloin onni alkoi potkia.
Unohda päivät, jotka olet ollut yksin, mutta älä kohtaamaasi hymyilevää kulkijaa.
Unohda suunnitelmat, jotka eivät toimineet,
mutta älä koskaan unohda kantaa mielessäsi unelmaa."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti