TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
maanantai 15. marraskuuta 2010

Pakkasia pitelee

Marraskuu on minun lempikuukausi. Vaikka mie olen Harrinivan kylmänarin ihminen, silti nautin nyt tuolla koirilla ajella. Luonto on niin kaunis, puut ihanassa huurussa ja aurinkokin vielä horisontin yläpuolella jaksaa vähän aikaa paistaa. Mie ottasin kyllä kuvia, mutta näpit jäätyy jos otan ne heatbagien suojasta pois. Tällä hetkellä ajelemma treeninä 17km ja pakkastaha on se 20astetta.

Nunuq taisi tulla isäinpäivänä isäksi. Minun johtajakoira oli piilotellu juoksunsa niin hyvin, etten ollut sitä hoksanu ja ihan liian aikasin, etten vielä arvanu sen olevan juoksussa. Mutta kolme ihanaa pentuahan sieltä tuli ja ainoa isäehokas oikeastaan taitaa olla Nanuq. Hiukan tukala tilanne tulevana talvena, ku Julla päättiki jäähä äitiyslomalle ja mie oisin neitiä johossa omassa valjakossani tarvinu. Nyt ois nimiehotuksille aihetta. Pentue on V-kirjaimella. Ehotuksia on jo Voima, Voitto ja Vimma. Toiset ois Vargo Vanda ja Volf. Pennuthan on tieten Harrinivan vaikka Nanuq sinne väliin oli päässytki, mutta minun laumaan tulevat ja mie nimet annan. Eli kaksi poikaa ja yksi prinsessa.
-Milla-

"Teitpä mitä tahansa, on älykkyyden merkki jos sinulla on hauskaa sitä tehdessään."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti