TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Pakkanen kiristyy

Tänään mittari pysyi tasaisesti siinä kolmenkympin tietämillä siis nollan alapuolella. Eli aika kaalo päivä oli, mutta kaunis. Olisin ottanu kuvia, mutta olin kokopäiväsafarilla ja sormia oli varjeltava kylmältä kaikin keinoin. Laitoin pari lämpöpussia per hanska ja aika hyvin pysy tassut lämpimänä. Nuo sormet on minun ongelma näin pakkasella. Eipä näytä hyvältä, sillä ilma viilenee tai ainaki ratio niin sano. Kylmä arktinen ilmamassa on saapumassa pohjoiseen... kuinkahan kylmä ja koska saapuu??? Varpaitten kanssa ei ole ollu pariin vuoteen ongelmia, ku työpaikalta saatiin Prinssi Albertille suunnitellut Sorellit. Pari vuotta sitte herra lähti kuukaudeksi etelämantereelle ja tietenki hän tarvitti sinne hyvät kengät. Ku semmosia ei ollu, niin kyllähän Monacon Albertille kengät täytyy tehä. Ovat muuten hyvät, mutta painavat. Voisin laittaa kuvia kengistä, mutta nythän ne tietenki on töissä.

Nanuq oli juoksemassa tänään päiväretkeä, mutta Peeta ei vielä nuin pitkille retkille pääse. Nanuq veti hienosti ja jaksoi lounastauollakin oottaa ihan hiljaa. Ensi kuussa Peeta täyttää 1v. Jouluna on sitte yksvuotis juhlat.
Lähenpä tästä tekemään piparitaikinaa...Rauhallista Joulun odotusta kaikille!

-Milla-

2 kommenttia:

  1. Laita ihmeessä kuvia kengistä, olisi kiva nähdä! Onko ne miten painavat, hankaloittaako reellä ajamista/kävelemistä vai onko ihan tottumiskysymys? Mietiskelen ja etsiskelen tässä juuri uusia kenkiä itselle, nuo vanhat Kamikit kun alkavat ilmeisesti olla aikansa eläneet (ainakin kovilla pakkasilla). Jotain lämmikkeen tynkää täytyy varmaan käsiinkin hommata, alkaa jo nyt (-15°c) palella kädet heti, kun ottaa hanskat pois käsistä...

    VastaaPoista
  2. Voisinpa ottaakin kuvia, jos vain muistaisin.

    VastaaPoista