TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
lauantai 13. heinäkuuta 2013

Päiväretkellä
 
Arktisen meri-ilman nuuskuttelu on terapiaa sielulle.

Tromsan tuntureita

SkibotnMorsiushuntu, Rovijoki
 Saanalle on pitkä matka

Ruottin tuntureita
 
Olipas ihana reissu, rentouttava ja terapeuttinen. Ajokilometrejä tuli 800km mittariin mutta silti ehin kipasemaan Saanallakin ja istuskelemaan ihailemassa morsiushunnun kuohuja ihan rauhassa. Suosittelen!

2 kommenttia:

  1. Vau, eipä riitä sanat kuvaamaan noita maisemia! Kyllä kelpaisi mullekin päiväretket tuollaisissa oloissa. Kuvia katsellessa harmittaa entistä enemmän, että suunniteltu vaellusreissu pohjoiseen peruuntui tältä kesältä.

    VastaaPoista
  2. Niin, olen siitä onnellisessa asemassa, että koti-ikkunastakin näkyy tuntureita. Täältä ei ole kuin parisataa kilometriä Kilpisjärvelle ja sieltähän ne mahtavat maisemat alkavat.

    VastaaPoista