TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
perjantai 1. maaliskuuta 2013

Pennuilla silmät auki

Pennut kasvavat hurjaa vauhtia. Silmät ovat auenneet ja ensimmäinen matokuuri pahoilainen on jouduttu nielemään. Se oli pahaa kaikkien mielestä. Taitaa muutamalle tulla siniset silmät ja ehkä muutama eripari silmä. Saana on niin syötävän söpö tyttö, että tekis mieli jättääse kotia, mutta Saana on menossa jo muualle. Sigrid neiti jää kotia, se päätettiin jo heti alussa. Se oli pienin ja pippurisin pentu. Skaidi oli punnituksessa suurin jötikkä 1,69kg ja hän jää myös mitä todennäisimmin äitin helmoihin. Staalo, Seita ja Saivo lähtevät maailmalle jos kodit löytyy. Muuten Tuiskutievan koiramäärä tuplaantuu kerta heitolla. 


 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti