TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
perjantai 29. maaliskuuta 2013

Pennut melkein 7vk

No niin meijän pentuset kasvavat ja kehittyvät hurjaa vauhtia, niin ettei perässä pysy. Itte olen ollu aika paljon safarilla, mutta onneksi Inga ja naapurin tytöt ovat pitäneet huolta pentujen sosiaalisoinnista.  Kaikki ovat ihania karvapalloja ja nyt kun pitää miettiä, kuka jää kotia ja kuka lähtee, niin tilanne onkin yllättäen vaikeutunut.

Sigrid piti jäädä ehdottomasti kotiin, mutta neiti on niin itsenäinen verrattuna Saanaan, etten taida Saana prinsessaa päästää käsistäni. Sigrid kyllä safarikoirana pärjää, sen verran on neidillä luonnetta ja uskallusta tutkia maailmaa. Tällä hetkellä Skaidi olisi jäämässä myös kotia, mutta nyt kun nuita uroksia tänään kattelin, niin kyllä se Staalo komein on. Staalolle olen varannut jo passin, joten herra on mitä ilmeisimmin muuttamassa tuohon rajan toiselle puolelle. Seita on semmonen iso junttura ja aina ollut rohkein ja kovin jätkä. Saivo on komistunut kasvettuaan ja jos ei saa kotia niin se jää mulle. Seita tai Saivo jää tähän jokivarteen asustelemaan ja yksi uros olisi vielä vapaana.

Sainkin  jo pennut sirutettua ja rekisteröintipaperit lähetettyä Kennelliittoon. Nyt vain jännätään, koska ne tulevat.

Saivo

Staalo ja Skaidi ja kuvasta poistumassa Sigrid
Saana 

Sigrid
 
Staalo

Sigrid

Seita ja Skaidi
Saana

YKSI UROSPENTU VAPAANA! 

4 kommenttia:

 1. Voi,kun pentuset ovat suloisia! Jos ei olisi vallan väärän rotuinen pentu haaveissa paraikaa, voisin hyvinkin tulla ryöstämään yhden pikkuveljeksi Enteelle ;)

  VastaaPoista
 2. Sullehan erikoisesti kävi kun erirotuisesta haaveilet. Eikö siinä yleensä käy niin, että yhden haskin jälkeen tulee toinen. Eikä kaksi ilman kolmatta jne...

  VastaaPoista
 3. Nojuu, olihan se alunperin toinen husky haaveissa ja varaukessakin jo, mutta valitettavasti omat polvet eivät tällä hetkellä kestä treenaamista siinä määrin, että haluaisin huskyporukkaa kasvattaa. Lisäksi kun nuo muutkin harrastuslajit kiinnostavat, on aika arpapeliä lähteä huskya kriteereilläni hankkimaan tässä vaiheessa...

  VastaaPoista
 4. No mulla meni 12 vuotta ennen kuin toisen huskyn otin ja sitten kolmannen ja nyt niitä on jo... niin niitä nyt on. Lapinkoiria tuli siinä välissä.

  VastaaPoista