TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Ingan safari 2013

Taas oli se aika vuodesta, että Inga pääsi viikkosafarille. Tässä kuvatunnelmia safarilta olkaa hyvä!
 
Ensimmäinen safaripäivä Torasjärven jäällä. Olemme matkalla  Juutilaiseen matkaa kertyy 45km.

Ensimmäinen mehupaussi

Koirat lounastauolla

Inga ja Buran

 Inga ja Tilda

Tätä metsää Inga oli suojelemassa seitsemän vuotta sitten. Muoniossa järjestettiin mielenosoitus metsähakkuita vastaan ja Inga 2v oli silloin blakaatin kanssa mukana. Hän pääsi luontolehteenkin "mie haluan isona methään" kyltin kanssa. Ja tässä neiti nyt saa nauttia mielenosiotusken tuotoksista. Ikiaihkit saivat jäädä vielä vähäksi aikaa pystyyn. Kyllä me hiukan jännittämme, millon Metsähallitus taas uhkaa kaataa nämä viimeiset vanhat metsät


Koirille petitarvikkeet jaossa.

Inga hakkasi koko porukalle lihat n.15kg per päivä.

Kollega ilmestyi lumimyrskyn seasta ja huiteli ohi seuraavalle kämpälle.

Saukko-Ojan aamutunnelmia

Pakkasaamu Saukko-OjassaNanuq

Gerhard, Inga ja Heide

Äiti ja sen tyttö


2 kommenttia:

  1. Harmi ku ei ole omaa tarhaa kuten teillä. Inga kun ei saa tuonne minun työpaikalle tulla. Siellä kun on kuulemma liian vaarallista. Vain maksavana asiakkaana saan hänet safarille.

    VastaaPoista