TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
lauantai 24. marraskuuta 2012

Treeniä suvikelissä

Pitkästä aikaa muistin ottaa kameran treenilenkille matkaan. Tällä hetkellä koirat juoksevat 17km lenkkiä. Petra ja Nanuq ovat juosseet mulla keulassa ja eilen tehtiin semmonen käskyjen harjoittelulenkki. Mentiin jänkällä siksakkia kelkkauria pitkin. Peeta kyllä on jo hyvällä alulla. Kaikki selvät risteykset menee jo ihan oikein, mutta umpihanki on vielä aivan utopiaa. Neiti kattoo taakse ja ihmettelee, että mitä se nyt siellä huutelee, eihän ole mihin kääntyä. Mutta kaikki tulee ajan kanssa. Vauhtia neitillä on riittävästi, kunhan nuo käskyt saatas idioottivarmoiksi. Nanuqista huomaa, ettei vauhti johtajana ole parhaimmillaan, mutta ei se huonokaan ole, ei missään nimessä.


-Milla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti