TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
tiistai 20. marraskuuta 2012

Poro, aja!

Pitkästä aikaa tuli pieni porotokka tuohon meän pellolle ruokailemaan. Pihaporojen pois ajo on ollut perinteisesti meillä Tuiskun puuhaa, mutta nyt päätin antaa Saltillekin mahdollisuuden. On Saltti ennenkin porot pois laukottanu, mutta nyt se sai tehdä sen ihan käskystä. Kävelimmä lähelle poroja ja annoin luvan ajaa. Ai että kuinka hienosti se sai porot liikkeelle ja tuli takaisin heti käskystä. Ainoa ja tosi paha juttu oli se, että Saltti ei haukkunut ajon aikana ja sen se täytys tehä. Ainoastaan lähtöhaukut haukahti ja meni. Tuisku se on niin mallikoira tuossa haukkumisessa ja paimentamisessa. Paimentamisesta Saltti ei vielä tiedä mitään, mutta sitä päästään kokeilemaan helmikuussa Pellossa.
-Milla-

4 kommenttia:

 1. ossaako saltti haukkua käskystä

  VastaaPoista
 2. Ossaa se haukkkua käskystä. Hakuharkoissa ollaan harjoteltu ja kotonaki. Kyllä se maalimummoa räksyttää oikein kunnolla, muttei poroa. Ei se niin pitäs mennä tai siis hyvä että mummoaki haukkuu, muttako ei poroa niin ei sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli jos pihamummoja ilmaantuu ei muutako saltti irti:D

   Poista
 3. Juuri niin, oivalsit aivan oikein. :D

  VastaaPoista