TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Treeniä

Mönkkäri treenit on nyt parhaimmillaan vaikka tänään tulikin jo lumi maahan. Toivottavasti lunta ei tule paljoa lissää, jotta saadaa voimatreenit kunnolla tehtyä. Rekitreeni nyt on vain semmosta juoksutusta, mutta mönkijällä saa ison porukan kerrala kunnolla vetämään.

Jos jotain hyvää tässä päivässä oli niin se että, Petra oppi täyskäännöksen. No harjotusta se vielä kaipaa mutta hienosti se meni yhden kerran. Olen nyt sitten kuitenkin päättänyt astuttaa Petran seuraavasta juoksusta vaikka aattelinki vasta kesällä sen tehä. Olis jo muutama varaus neitin pennuille. Uros taitaa loppujen lopuksi olla oma kullannuppu Nanuq. Jos ois kesäastutus niin sitte varmaanki Keke, mutta talvella se taida joutaa riiustelu puuhiin.

Perjantaina on Biegga terveystarkki. Kaikki kerralla silmät, lonkat ja varasin jotaki muutaki ehkä polvet, en nyt muista. Jos sieltä tulee terveet paperit, niin ensi kesänä meillä taitaa juosta lapinkoiran pentuja. Ehkä siksi Petra asutetaan nyt talvella. Tämmöstä tällä kertaa.

-Milla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti