TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Saksan maalla

Tulipa käytyä Saksassa parin viikon lomalla. Kun sinne asti tuli lähdettyä niin täytyihän sitä paikallisiin huskyihmisiinkin tutustua. Löysin jostain infosta yhden huskyfarmin mainoksen ja kohtahan sitä oltiin siellä vierailulla. Kennel ei ollut järin iso mutta toimiva kennel kuitenkin. Tarhasta löytyi 16 siperianhuskya. He tarjosivat huskyajeluita mm. lasten syntymäpäiville eli kaikenlaista pientä bisnestä. Koirat olivat aika lailla showpuolen koiria, mutta jokunen näytti ihan hyvä runkoiseltakin. Heillä oli haave elää ja tulla toimeen koirakennelinsä turvin. Heillä oli ihan pientä myyntitoimintaakin ja meille jäi käteen sellainen valokaulapanta. www.leuchtie.de Ihan huippukapistus. No huskeilla en ole moista tarvinnut, mutta kun päästän Saltin ja Tuiskun pimeällä ulos niin  jopas pojat näkyvät. Herra Richterin kotisivut löytyvät osoitteesta www.husky-richter.de .

 
 
-Milla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti