TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
maanantai 16. toukokuuta 2011

Minun Nanuq

Iidari oli tänään onnessaan. Minun Nanuq tuli, hän huusi reimuissaan, kun tulin Nanuqin kanssa kotia. Eli herra muutti kesäksi Tuiskutievaan, mutta Petra saa vielä oottaa vähän aikaa. Pitäs ostaa valkoiselle koiralle tarkoitettua shampoota, jotta Nanuqin saisin säihkyvän kauniiksi kesän näyttelyitä varten. Oulun kv näyttelyyn jo ilmoittauduttiin. Petikaverilta kysyin, voinko käydä heinäkuussa kaikki kolme "lähi" näyttelyä eli Oulu, Kemi ja Tornio. Lupaa ei tullu kaikkiin. Ja nyt mietin menemäkö Oulun lisäksi Kemiin vai Tornioon. Eli lähin nuista näyttelyistä on Tornio, jonne on 250km ja Oulu kauimmainen 450km.
Saltti jääkylmässä Muoniojoessa


-Milla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti