TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
lauantai 21. toukokuuta 2011

Hampaat lähti

Mie tyhmyykkissäni päästin Saltin ja Nanuqin irti yhtäaikaa ja tappeluhan siitä tuli. Kaikki tapahtui puolen yön jälkeen, jolloin en oikein viittiny kauheasti karjua, ettei koko kylä herää. Sain kuitenki koirat erotettua. Saltti nappasi minua kämmenestä kiinni, kun luuli Nanuqin vielä purevan. Mie selvisin onneksi vain mustelmalla. Ensin luulin, ettei koirille sattunut mitään, mutta sitte Saltti alkoi kummasti lipoa huuliaa. Kurkkasin suuhun ja siellä sojotti yläetuhampaat ihan vääräänsuuntaan. Soitin tietenki paniikissa eläinlääkäriin, mutta hän käski odottaa aamuun. Aamulla hampaat olivat palautuneet paikoilleen, mutta juuret mitä ilmeisimmin poikki. Sain leikkausajan ensiviikolle ja aattelin samalla kastroittaa herran. Jos kaksi etuhammasta puuttuu, ei herralla ole asiaa enää näytteyihin. Tai no saishan se lääkäriltä todistuksen, mutta mutta.
-Milla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti