TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
torstai 28. huhtikuuta 2011

Vappulomalle

"Se on kuin pontikkaa
     tämä maa -
väkevää, salakavalaa.
     Humalluttaa
tunturiin tohtivan."


Huomenna lähen Käsivarren tuntureille vappulomalle. Mukaan pääsee vetoavuksi Petra ja Nanuq. Ittellä on ahkio perässä ja kun tuo kunto on mikä on, niin tietenki otan vetoapua ittelle. Itte otan Nanuqin ja kaveri Peetan. Tarkoitus olis ainaki Meekolla kävästä vappuaatto viettämässä. Jani on nyt Raittijärvellä ja huomenna lennossa jossain välillä vaihamme pilkkivälineet. Jani tulee jo kotia kohti ja mie vasta menen uusiin seikkailuihin. Neljä päivää on tähän reissuun varattu. Ensi vuonna olis aikomus kävästä jo Haltin huipulla ja kun se reissu on tehty niin seuraavaksi Ruottin tuntureille. Siellähän olen paljon ajellu koirasafareita, mutta olen jo pitkään haaveillu lähteväni sinne myös suksilla. Haaveethan on tehty toteutettavaksi, joten sinne mennään.

Olen pitkään ettiny lapinkoiran narttupentua, mutta nyt ehkä tärppäsi. Vielä en uskalla sen enempää asiasta mainita, ku pennut ovat vasta syntyneet ja terveystarkastukset tekemättä. Joten ootellaan rauhassa. Yksi on kuitenki Tuiskutievaan varattu. Jännää...

HAUSKAA VAPPUA KAIKILLE!

T.Milla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti