TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Kesäsuunnitelmia

Olen jo miettinyt kesän koitoksia. Tänä kesänä taitaa vain Nanuq ja Peeta käydä näyttelyissä. Saltti ei ole kesällä näyttelykarvassa ja muutenki taijan jättää Saltin kotia. Peeta ja Nanuq voivat käydä ainakin Roissa ja Torniossa sekä elokuussa Kittilässä. Pitänee kattoa riittääkö intoa muihin näyttelyihin, jos Rovaniemen näyttely menee penkin alle. Toukokuun puolessa välissä, "kesäloma" reissun jälkeen otan huskyt kotia ja siitä alkaa armoton harjoittelu näyttelyitä varten. Petran kanssa voi olla tekemistä, mutta Nanuqhan on jo vanhatekijä.

Olen myös jo mietiskelly ja etsiskelly Peetalle sulhoa. Kesällä 2012 olis tarkotus neito astuttaa jollain hurmaavaalla herralla. Yksi herra on jo oikeastaan kysyttynä, mutta katotaan nyt kuka loppujen lopuksi homman hoitaa.
-Milla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti