TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.








lauantai 5. maaliskuuta 2011

Safarilta safarille

Tulin eilen yhen yön retkeltä ja hyvin meni. Mukana oli tietenki Peeta ja Nanuq sekä 55 muuta vetokoiraa. Meitä oli kyllä aika iso tokka. Kaikki koirat minun laumasta, jotka pystyivät reissuun, olivat mukana ja pari valjakkoa oli toisesta laumasta. Ihmeen hyvin meni ja sain kaikki valjakot juoksemaan suht samaa vauhtia. Sehän se on erona tuohon kilpailutouhuun, että meän pittää osata tehä monta samaa vauhtia kulkevaa valjakkoa, ei yhtä supernopeaa.

Huomenna lähen viienpäivän reissuun ja Inga tulee myös matkaan. Niin ja Tuiskukihan tulee myös matkaan koko viikoksi. Kohta pittää lähteä pakkaamaan rekeä ja keräämään muutenki kamppeita kokoon. Perjantaina sitten kuvia ja kuulumisia safarista.
-Milla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti