TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.








lauantai 26. maaliskuuta 2011

Kotona

Viime viikon olin viikkosafarilla ja ensi viikon vietän myös safarilla. Hienot on ilmat ja koirat nauttivat työnteosta. Peeta ja Nanuq ovat molemmat olleet mukana reissussa. Hoksasin, että olen saanu syötettyä Peetan pullasiaksi. Ennen joulua neiti oli niin ruipelo, että oikein urakalla olen antanu sille ruokaa ruokaa. Nyt kasvupyrähdys on ohi ja ruuantarvekin on hiukan pienentynyt ja sekös nyt neitissä näkyy. Nanuqia saa syöttää, eikä näy missään. Tällä hetkellä se ei ole mitenkään liian laiha, semmonen soppeli. Mutta parikertaa päivässä annan sille ruokaa sopatuksen lisäksi. Muillehan riittää kerran päivässä. Ehkäpä ensi viikolta tulee kuviakian otettua. Joten ensi viikonloppuun.
-Milla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti