TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
maanantai 7. huhtikuuta 2014

Finnmarkslöppet varikkoalue 2014

Taas oli se aika vuodesta, että auton nokka kääntyi kohti Norjan Altaa. Euroopan arvostetuin pitkänmatkan kisa olisi alkamassa. Jännitystä lisäsi se, että työpaikaltani oli starttaamassa valjakko tuhannelle kilometrille. Juha Hokka ja 14 ihanaa koirakaveria aikoivat osallistua hurjaan kisaan.

Aamupäivän ennen kisan starttia vietimme varikkoalueella bongaten kuuluisuuksia. Tyttäreni suosikki oli Sigrid Ekran ja tavoitteenamme oli päästä samaan kuvaan Sigridin kanssa. Äidin suosikki oli tietenkin Lars Monsen. Alun arastelun jälkeen uskalsimme pyytää kyseisiä henkilöitä kuvaan ja hehän suostuivat ilomielin. Kuvaan pääsivät myös työkaverini Juha Hokka ja Dag Broch. Dag ajaa joulusesongin Suomessa ja sitten siirtyy taikaisin kotiseudulle Norjan Tanaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti