TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Safarilta!

Meillä on ollut erikoinen helmikuu. Lämpötila on pysynyt nollassa koko kuukauden ja helmikuu on normaalisti vuoden kylmin kuukausi. Taivas on pysynyt pilvessä ja aurinkoa olen tänä vuonna nähnyt peräti kolme kertaa. Mie olen itse tykännyt, kun ei ole ollut kovia pakkasia, mutta koirilla on ollut liian lämmintä. Pennut täyttivät helmikuun puolessa välissä vuoden ja työnteko maistuu molemmille. Skaidi on luonteeltaan ärhäkkä kaveri, vain Nanuq-isälle se ei uskalla äristä. Saana on hiukan varautunut, isäänsä siinä tullut. Maaliskuun lopussa lähdemme Kemijärvelle näyttelyyn ja Saanan arkuutta pitäisi sitkeä sitä ennen pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti