TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.








lauantai 10. elokuuta 2013

Särkitunturissa

Päätimme lähteä huiputtamaan Särkitunturin ja mukaan pääsivät tällä kertaa Saltti ja Skaidi. Kyllä Skaidista vetokoira tulee. Nuoresta iästä huolimatta se veti koko matkan, ylös ja alas. Matkalla ylös Inga päätti käväista uimassa välillä olevassa lammessa. Se oli myös hyvä viilennyspaikka koirille. Ylhäällä tunturissakin on pari lampea, mutta tuuli oli sen verran vilposaa, että siellä uiminen jäi väliin. Ihailimme maisemia ainakin tunnin ja Saltti sai hiukan juoksennella irti.

Paikka on ihana. Joten suosittelen muillekkin käväsemään huipulla. Sinne on tehty uusi helppokulkuinen polku ja puolivälissä on uusi hieno kota vessoineen. Ylhäällä tunturissa on enää tulipaikka ja vessa. Pieni kotahan paloi poroksi jokunen vuosi sitten.












 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti