TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
lauantai 16. helmikuuta 2013

Petran pennut
Petran pienokaiset ovat nyt viisi päivää vanhoja.  Kaikki ovat terhakoita ja äiti hoitaa niitä hyvin ja huolella.

Sukutaulu: http://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoI=FI14014/09&RekNoE=FI17067/10

Molemmat vanhemmat ovat vahvan työmotivaation omaavia safarikoiria, jotka juoksevat oppaan (minun) valjakossa käskyllisinä johtajakoirina.  Petra on nopea ja sähäkkä tapaus. Nanuq on rauhallisempi versio. Molemmilla erittäin hyvät ja kestävät tassut. Valjakossa ovat rauhallisia ja sitkeitä menijöitä. En ole käyttänyt koiria missään testeissä, koska minulle paras testi on se, miten ne kykenevät toimimaan raskaissa safariolosuhteissa. Tosin testit ovat etelässä, eikä ole mitään järkeä ajaa sinne asti. Petran vanhemmat ovat juosseet Espanjassa 2011 Pirenan kilpailussa hyvällä menestyksellä. Molemmat koirat ovat käyneet näyttelyissä ja Petralla on tuloksena EH ja Nanuqilla on SERT takataskussa.

5 kommenttia:

 1. Voe luoja, mitä rekikoiran alkuja. <3 Onneks ei oo kaamea kuume ja vähän ehkä tarvekin. :D

  VastaaPoista
 2. Kuumehan voi nousta ihan yhtäkkiä...
  Ja tarve kasvaa kuumeen myötä.

  VastaaPoista
 3. Tarve on ollu jo hetken aikaa, kun yhden kans ei oo oikein päästy vauhtiin, mutta valitettavasti resurssit ei anna myöten vielä pentuseen. Eli jatkan kiltisti kuumeilu linjalla. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea pentueelle!!
   Myös Petran sisko Pirena ja veli Peacock juoksivat Pirena 2012 kisan.

   Poista
  2. Ahaa, hyvä tietää tämäkin. Petra se ei juokse kuin tavallista safarikoiran arkea. Siitä on glamouri kaukana, mutta hyvin tekee sen työn,

   Poista