TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Uusia Loppeneita ulkoiluttamassa

Sain vihdoinkin ostettua uudet Polarloppenit itselleni. Kauan olen niistä haaveillut ja nyt ne on mulla jalassa. Ihanat ovat. Suosittelen muillekkin. Samalla kun Loppenit sai raitista ulkoilmaa niin meidän karvaturrit ulkoili siinä samassa. Saltti ei kelkkaan suostunut tulemaan, joten juoksumatkaa taisi kertyä rapeat 10km. Tuisku istui suurimman osan ajasta reessä, mutta se vanhalle herralle suotakoon.
-Milla-

2 kommenttia:

 1. Sama maku vissiin.. Näitä miekin aattelin ja samalla värilläkin, mut jäi sitten ajattelu asteelle vielä.. Aarnilla on sellaiset lasten mustana. Mulla on haaveissa yhet toiset, jos mie ne joskus löyän ja vielä raaskisin (en uskalla vielä ees ettiä) niin oi ja voi ;)
  (Mistä hommasit nuo?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Facebookin kautta Antti Leinoselta. Hänellä on vielä niitä myynnissä. 80e+10 postikulut. Kävi kyllä kätevästi. Ota yhteyttä häneen jos tarviit.

   Poista