TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
maanantai 21. tammikuuta 2013

Petra äityislomalle

Mie luulen, että Petra pääsee nyt äityiyslomalle. Maha ei kylläkään ole yhtään kasvanut...no ehkä hiukan. Kuva on neitin viimeiseltä yösafarilta. Petra on keskellä ja seisoo. Hiukan neiti jo hölläili safarilla, niin aattelin jo vapauttaa neitin työtehtävistä. Pitäis jossain vaiheessa tuoda Petra kotia synnyttämään. Ultrassa näkyi neljä pentua eli pari niistä on ainakin varattavissa. Itsellä pidän ainakin narttupennun tai kaksi. Yksi uros on alustavasti jo varattu. -Milla-

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Vähän kiireinen kevät tulossa, joten aikataulu ei ole oikein sopiva, mutta laitetaan sopimaan. Siksi vähän jänskää odotusta, kun kesällä Peeta ja tyhjäksi. Mutta nyt ultrassa näkyi pentuja.

      Poista