TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Oulukv

Päivä vierähti nopeasti Oulun kansainvälisissä. Aamulla menin Nanuqin kanssa lapinkoirakehää seuraamaan. Niitä uroksia kun pitää kartoittaa. Kauhean vähän ihmiset käyttää lapinkoirauroksia kehässä. Se on tosi harmi. Melkeinpä siellä pyörii ne samat urokset. Muutama uusi juniori aina mahtuu mukaan, mutta vois niitä enempiki olla.

Käväsin seuraamassa juniorhandler kilpailua, jotta sais vähä meän neitille vinkkejä, miten siellä toimitaan.

Sippe kehä oli tunnin myöhässä ja ilma paahtava. Nanuq oli ihan reippaasti ilmasta huolimatta. Siperialaiset olivat kehänsä viimeiset ja puoli kolme päästiin alueelta ulos. Siis pitkä päivä.
Nanuq esiintyi hienosti. Esiintyminen paranee koko ajan. Tänään tuomari ei sitä vaan hoksannut!?
No tuomari arvosti showlinjan koiria. Antoi meille H:n. Pettymys oli niin suuri, että keräsin kimpsut ja kampsut ja lähin kotia. Enkä jäänyt enää seuraamaan kehää loppuun asti. No oikea syy oli se, että lapsilla oli kiire ratsastustunnille, joka alkoi kolmelta.
-Milla-

2 kommenttia:

  1. Mekin oltiin siellä, me istuttiin siinä teidän vieressä just ennenku huskykehät lopussaankin alkoivat! =) Mulla taitaa olla Nanuqista pari otosta kehässä!

    Minun nartulle tuli kans H, oli liian nakupelle ja kaponen ja vaikka mitä :D

    VastaaPoista
  2. Höh piti poistaa tuo edellinen viesti, ku tuli niin monta kirjoitusvirhettä.

    Siis hei vaan tätäkin kautta. Jos haluat laittaa sähköpostiini kuvia, osoite löytyy tuosta oikealta. Otan kuvia mielelläni vastaan.

    VastaaPoista