TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Kemin näytelmät

Taas oli se aika vuodesta, että piti kävästä Kemissä kehässä pyörähtämässä ja matkaahan ei tullu kuin vähä yli kuusisataa kilometriä eestaas. Nanuq kärsi ramppikuumeesta. Mie en saanu siihen  aluksi mitään kontaktia, mutta onneksi kehä oli reilusti myöhässä ja Nanuq sai stressiä purettua. Ihan rennosti juoksu ei sujunut ja seisontaki  oli mitä oli, muttei paha. Tuomari oli kyllä lepsu ja sitä myöten mukava ja hauska. Ei rokottanu käytöksestä ollenkaan ja pesemättömät valkoiset koiratkin saivat EH:ta.
 No mutta hauska päivä oli. Lapinkoirat ja haskit olivat vierekkäisissä kehissä, joten molempia pääsi seuraaman.Tosin lapinkoira kehä meni multa jotenki ohi. Biegga kävi siellä pyörähtämässä bikineissään. Arvosteluna H ja sitä oikestaan ootinki. Ei ollu neiti parhaassa turkissa.Nanuqin arvostelu:
Hyvät mittasuhteet, sopivan voimakas luusto, hyvän muotoinen pää, hieman pyöreät silmät. Pysty olkavarsi, Riittävästi kulmautunut. Sopiva luusto. Hyvän mittainen turkki, joka voisi olla karkeampaa.Hyvä häntä. Liikkuu korkealla etuaskeleella ja takaraajat alla. Miellyttävä luonne. EH

Miellyttävä luonne hmmm... alkaakohan arkuus kaikota???? Nyt kyllä vaihan shampoota. Se teekeekin Nanuqista ihanan silkkisen. Ja turkki ei oikeasti ole semmonen. Shampoo vain pehmentää sitä. Kehässä juoksua on harjoiteltava ja vauhtia lisättävä.Dagolas Violetta, Biegga

-Milla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti