TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.








perjantai 2. maaliskuuta 2012

Yövieras

Petralle sattui eilen pieni työtapaturma. Toinen koira puri sitä kaulaan, sillä seurauksella, että kaulaan tuli ihan kunnon haava. Kävin illalla Kolarissa Peetan tikkauttamassa ja seitsemän tikkiähän neiti kaulalle sai. Jätin neitin kotia yöksi ja ehkä tänään vien takasin tarhalle. Tuo ulkoiluttaminen on niin hankalaa. Kaulapantaa ei voi laittaa, kun haava on juuri sen kohdalla. Kaikenlisäksi Peetalla on karvanlähtö. Talo onki sen näköinen, että on karvaapudottava husky talossa. Tuo karvavanlähtö taitaa enteillä juoksun tuloa. Ehkä neiti tuleekin jo huhtikuussa juoksuun. Kolarissa Peetalla todettiin ketamiiniallergia eli sai jonkinlaisen kohtauksen ketamiinipiikistä siis nukutusaineesta.



-Milla-

"Ainainen aikominen jättää asiat puolitiehen."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti