TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
perjantai 9. maaliskuuta 2012

Ingan safari 2012


Kauan odotettu hiihtoloma alkoi Ingalla koirasafarin merkeissä. Tarkoituksena olisi ajaa  5 päivää koirilla ja yöpyä eräkämpillä. Mukaan tulisi kaksi tuttua turistia. Ingallehan tämä retki ei olisi ensimmäinen laatuaa vaan jo kolmas. Nyt jälkeenpäin mietin, että oliko neiti tosiaa vain viisi vuotta, kun ajoi eka kerran viiden päivän safarin, mutta kyllä se totta oli. Tässä ollaan pikku suklaapaussilla. Lapsi jaksaa ihan hyvin kunhan retki on tauotettu oikein.Nanuq sai juosta koko viikon kärjessä, kun Petra jäi tarhalla sairaslomalle. Petran saa vielä ens viikon huilia ja sitten otan tikit pois. Haava on parantunut tosi hyvin, mutta kaulapanta voi hangata haavan helposti auki joten annetaan haavan parantua ihan rauhassa.Inga ajoi neljällä pienellä koiralla, Unikko ja Sievä johdossa sekä Lakk ja Soma pyörässä.


Pikku nusher touhusi ihan itse oman valjakkonsa kanssa. Kuvassa ollaan tultu juuri kämpälle ja Inga laittaa koira yöpymisketjuihin ja ottaa valjaat pois päältä.


 Ruokkimisessa ja olkien jakamisessa Inga oli mukana siinä missä aikuisetkin.


Aika kului hienosti eikä tekemisen puutetta ollut. Yllä kuvissa on tekeillä kuukkelille ruokintapaikka. Tosin lapintiaset olivat rohkeampia kuin kuukkelit. Mutta molemmille lajeille Ingan tarjoamat ruuat maistuivat.


Tässä pari kuvaa Ingan lempikoirista. Yllä Usva ja alla Mosku.

 
-Milla-

2 kommenttia:

  1. Kyllä teillä on ollut hieno retki. Ihan loistavia kuvia pikku musherista. Siitä tulee mitä melkonen koiratyttö tuosta Ingasta! Toivottavasti!
    Ellu

    VastaaPoista
  2. Niin toivossa on hyvää elää. Tuo innostus voi lopahtaa teini-iässä.

    VastaaPoista