TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
maanantai 20. heinäkuuta 2015

Siperialaiset Särkitunturissa

Tuli halua lähteä valloittamaan joku lähialueen tuntureista ja mukaanhan aina lähtee joku nelijalkaisista. Meitä oli lähdössä kolme ihmispuolen edustajaa, joten mukaan mahtuisi  3 koiraa. Petra ja Saana juoksivat riemusta kiljuen autoon, mutta Staalolle auto oli uusi tuttavuus. Se ei millään halunnut matkaan joten annoin periksi ja poika pääsi takaisin häkkiin ja mukaan pääsikin Skaidi. Staalo ei ole tainnut olla muulloin autossa kuin pentuna matkalla Ruotsin maalle ja nyt keväällä takaisin sieltä synnyinkotiinsa. Nyt täytyy opettaa Staalolle, että auto on mukava paikka. Sillä pääsee mukaviin paikkoihin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti