TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.








torstai 20. marraskuuta 2014

Sarek sohvakoira

Sarek on kasvanut ja kehittynyt kovasti. Kohta tulee seisemän kuukautta täyteen ja se tarkoittaa sitä, että rekikoiran elämään tutustuminen voi alkaa. Tarhalla herra on jo käynyt pari kertaa tutustumassa tuleviin työkavereihin. Unohtuipa Sarek kerran Petran ja Saanan luokse yöksikin. Huomasin vasta kaukana tarhasta, että Sarekhan jäi tarhalle. Mutta hyvin oli yö mennyt. Ei jäänyt traumoja. Kunhan tuota lunta tulisi hiukan enemmän, niin saisi Sarek kokeilla vetämistä reen edessä.
 
Muu lauma on muuttanut jo lokakuun alussa koiratarhalle. Treenit ovat hyvällä mallilla ja turisteja jo odotellaan. Lumi vain puuttuu. Maa on valkoinen, muttei lunta ole riittävästi, jotta reellä voisi ajaa turvallisesti. Laitan muutan treenikuvan tältä syksyltä joissa näkyy Tuiskutievan koiria.
 




 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti