TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Tobaccotrail 2014

Perjantaina 7.2. starttasi tobaccotrail Kirunasta. Kisan lähtövalmistelut muuttuivat aamulla jännittäviksi, koska kollegani "joutui" lähtemään yöllä todistamaan iloista perhetapahtumaan ja koirilta puutui nyt ajaja. Pomoni päätti kuitenkin lähteä itse kisaurille ihan muutaman tunnin varoitusajalla. Tai oikeastaan olosuhteiden pakosta hänen oli ajettava, sillä meillä muilla oli työkiireitä. Niin nyt oli kisakuski mutta handleri puuttui. Handlerikin järjestyi muutaman puhelun jälkeen ja kisamatka saattoi alkaa. Koirat oli kyllä treenattu hyvin, mutta kaikkia hiukan jännitti miten kisa sujuisi. Tämä kisa olisi koirille testiajo ennen Finnmarkslöppettin tonnista.

Kisaa sai seurata tietokoneelta gps-paikantimien avulla. Punaisten pallojen seuraaminen meni olympialaistenkin ohi, niin oli jännittävää. Minä itse lähdin seuraamaan kisaa toiselle checkpointille Saivomuotkaan. Valjakoita ilmestyi yön pimeydestä puolenyön molemmin puolin. Team Huskypoint  saapui perille hyvävoimaisena. Koirat olivat juosseet tasaista vauhtia ja musher oli tyytyväinen.


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti