TERVETULOA

TERVETULOA SEURAAMAAN TUISKUTIEVAN KOIRIEN ELÄMÄÄ. MUKANA MENOSSA SIPERIAN HUSKYT HUPIHUKAN NANUQ, SILENT CREEK PETRA, TUISKUTIEVAN SKAIDI, TUISKUTIEVAN STAALO, TUISKUTIEVAN SAANA, NYMÅNENS JONHNNY SEKÄ SUOMENLAPINKOIRAT SAGABERRAN OLONEUVOS JA TUISKUTIEVAN HALLANHALTIJA.

KASVATAMMEE AITOJA LAPISSA KASVANEITA ARKTISIA KOIRIA, JOTKA PÄRJÄÄVÄT MYÖS ULKONA TUULESSA JA TUISKUSSA. EIVÄTKÄ PELKÄÄ PAKKASTA.
torstai 20. syyskuuta 2012

Syksyn treeniä

Ilmat ovat jo hiukkasen viilentyneet ja koiriakin on voinut vedättää. Ensi viikonloppuna Peeta ja Nanuq siirtyvät tarhalle. Siellä alkaa mönkkäritreenaus ja se on kivaa. Meillä hiljenee talo. Nyt jaloissa pyörii viisi koiraa, kun Sitruuna, alaskanhuskypentu, on ollut meillä toipumassa vakavasta sairaudesta. Sillä oli todella paha niveltulehdus tai luukalvontulehdus. Liikuntakyky meni muutamaksi päiväksi ja kuume nousi korkealle. Nyt neitonen jo juoksee ja näyttää aika terveeltä. Nivelet alkavat näyttää jo normaaleilta, eikä yliliikkuvutta ole oikeastaan enää havaittavissa. Sitruuna on jo aivan kotikoira, joten haikealta tuntuu palauttaa se taas tarhalle. Mutta tarhallahan on enemmän kavereita ja sisko Mansikkakin odottaa siellä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti